Søndersø Malerfirma

Ydelser

Både inde og ude

Søndersø Malerfirma tilbyder professionelle og komplette løsninger, hvad enten det drejer sig om inden- eller udendørs maleropgaver, til private eller erhverv, så kan vi med garanti hjælpe dig med dit projekt.

Vi stiller altid vores ekspertise til rådighed.

Nedenfor kan du se en oversigt over, hvilke opgaver vi typisk udfører.

Indendørs

Fuldspartling, tapet, filt og væv, maling af træværk, sprøjtemaling, opsætning af stuk, flyttelejligheder, forsikringsskader mm.

Udendørs

Facaderenovering, træbeskyttelse, kalk, gamle vinduer og kitning, rustbeskyttelse og boligselskaber mm.

Andre opgaver?

Skulle din problemstilling ikke være nævnt på siden, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til en god og uforpligtigende samtale, så vi bedst kan rådgive og vejlede dig og sammen finde frem til en fornuftig løsning, tilpasset dine ønsker og behov.

U

Pletaftale

Vi holder løbende øje og tager os af eventuelle problemer, hvis du har behov for det.
Med en pletaftale er du garderet hundrede procent, fordi vi træder til og varetager os ansvaret og vedligeholdelsen af eksempelvis din nymalede trappeopgang, kontorareal eller andre steder, som hyppigt bliver udsat for trafik og slitage. Du kan derfor roligt koncentrere dig om andre gøremål, når du har en pletaftale med Søndersø Malerfirma.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

 

Vi står klar til at hjælpe jer med jeres næste projekt, send os en besked eller giv os et opkald så finder vi frem til noget sammen.

6 + 5 =

Søndersø Malerfirma

Søndersø Skovvej 103, 5471 Søndersø

Tlf.: 30 66 33 99

Mail: allan@sonderso-malerfirma.dk

CVR: 33 41 69 89